Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2006. december 02. 0 hozzászólás
 

A kisebb csapatokat bemutató interjú sorozat következõ részében guMee-t sikerült kifaggatnom, az SPQR klán oszlopos tagját. Nos, ha jobban megvizsgáljuk nem is olyan pici a klán. De errõl bõvebben guMee

newspic
A kisebb csapatokat bemutató interjú sorozat következõ részében guMee-t sikerült kifaggatnom, az SPQR klán oszlopos tagját. Nos, ha jobban megvizsgáljuk nem is olyan pici a klán. De errõl bõvebben guMee fog mesélni, aki kitér majd  tagokra, célokra, múltra, és a CSS közösségre is. Jó olvasgatást kívánok! Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Szega


Szega

Szia guMee! Üdvözöllek, kérlek mutasd be magad azoknak az olvasóknak akik esetleg nem ismernének!

guMee

Helóka! 24 éve egy ködös novemberi napon spawnoltam erre a de_earth nevû mapra, sajnos 0$ kezdõpénzzel. Alkotóim a Székely Tibor fantázianevet adták nekem, ezt késõbb a pajtásaim guMee-ra módosították. A source-al töltött eddigi másfél évbõl az elmúlt egy évet az SPQR klán tagjaként küzdöttem végig halált megvetõ bátorsággal. Az idén hoztam egy 1 vs 5 szitut az [=Államvizsga Bizottság=] csapata ellen, ennek köszönhetõen napjainkra hivatalosan is dolgozó ember lettem, mert ezelõtt wellnesshétvégékbõl tartottam fenn magam, amelyeken egy top5 rockbandát pátyolgattam kisebb-nagyobb színpadokon, de ez sajnos nem tudta volna biztosítani a békés nyugdíjas éveket.

Szega

Az SPQR az egyik legrégebbi Source klán, kérlek meséld el mit jelent a rövidítés és mikor alakult plus kik alkotják jelenleg!

guMee

Maga a klán közel 2 éves múltra tekint vissza amire mi is büszkék vagyunk. Az SPQR egy római kifejezés rövidítése melynek jelentése a "szenátus és a római nép". Ez utal a klán szerkezeti felépítésére is. Meszes, TomCat, Ember, Conrad, Zero Tolerance, Bit, Nyuszifül, Ozzy, Mephi, Pók, fNx, Fec, Bulldog, Skynet, Petyusa, Notorius, Mörmöff a felnõtt csapat tagjai.

Szega 

Úgy tudom hogy komoly utánpótlásképzés is folyik nálatok. Mesélj hogy hogy is van ez ?

guMee

Pár hónapja jött az ötlet egy klántársunktól, hogy csináljunk egy junior csapatot a klánon belül, ahova a 18 év alattiak kerülhetnek be, mert az SPQR-nél az elsõ számú feltétel a korhatár volt. A veterán csapat kvázi szponzorálja a „kicsiket” így junior csapat tagjai megússzák a zsíros szerverpénzek befizetését Õk tõlünk függetlenül is szorgalmasan waroznak (aki ugye ráér és nem ír leckét), tehát külön kis csapatként funkcionálnak

Szega

Vannak közös összejövetelek , bulik esetleg?

guMee

Bulik…ha a legutóbbi D-LAN-ra gondolok akkor a májam sikítva akar új gazdatestet keresni. Igen, elég sûrûn szoktunk összejöveteleket csinálni(az alkohol összeköt ugyebár) akár spontán is. Ezekre mindig odapofátlankodik néhány BETYÁR is. Persze nem véletlenül, hiszen két klán, de egy csapat.
Sajnos földrajzi okok miatt ezeken a bulikon még a teljes tagság nem tudott megjelenni. Tavaly nyáron még egy közös nyaralás is volt, amibõl aljas módon kihagytak, igaz akkor még nem voltam tag.

Szega

Az SPQR nem feltétlen a kupás és ligás szereplésekrõl híres , de talán HSL óta látni titeket OBInet GLT kupáján és hasonlókon . Terveztek a jövõbe komolyabban is edzeni és különbözõ bajnokságokba, kupákba indulni vagy csak abszolút fun jelleggel?

guMee

A ligákon való aktívabb részvétel mostanság egyre sûrûbben kerül szóba, de úgy gondolom, hogy egyszerûen lusták vagyunk nevezni és foglalkozni a dologgal, de a magyar ligákon igyekeztünk részt venni. Ha valamelyikünk ellátná az ügyek intézésével kapcsolatos feladatokat, akkor azt hiszem semmi akadálya nem lenne elindulni bármelyiken. Talán egyszer egy LAN-ra is letoljuk a mókás és csúf arcunkat, hiszen ez „csak” idõ és pénz kérdése. A fun jelleg persze marad még akkor is ha az életünkért játszunk

Szega

Elég sokszor éri az SPQR-t az vád hogy public klán, ez hogy érint téged/titeket . Foglalkoztok az ilyen jellegû flémmel vagy abszolút nem érdekel?

guMee

Régen talán valóban az volt, de úgy egy éve olyan szinten rákaptunk az IRC-re, hogy gyakorlatilag, ha publikolni szeretnék akkor osonva kell felmennem a ventrire, mert folyamatos a warzás és mindig kell valaki. Azt hiszem a publik szerverünk kihaltsága is részben ennek köszönhetõ, mert amint jött egy ötödik, máris ment az ellenfél keresés és a „disconnect” a publikról. Napi 6-7 war az reális szám is lehet, persze a LU-ok változnak a nap folyamán, de vannak warozógépek köztünk, például ConraD aki a ventri házi szelleme
A közelmúltban csatlakozott tagok nagy része pont emiatt az aktivitás miatt jött hozzánk. Tehát nem, nem vagyunk „publikklán”

Szega

A cs2hu olvasói akik a fórumokat is böngészik nyilván jól ismernek hisz elég sok témába a css-n belül tapasztalt vagy és hozzászólsz sok témához . Remélem nem sértõdsz meg ha "fórumbetyárnak" is nevezlek . Kérlek fejtsd ki szerintem mi az amiben a magyar CSS közösség még gyermekcipõbe jár, mik azok amiken változtatni kéne és szerinted mik azok a dolgok amik szépen fejlõdnek ?

guMee

Tapasztalt? Vagy csak úgy csinálok? Tény, hogy ha tudok, akkor veszem a fáradtságot és leírom a megoldást a leghülyébb nyûgre is vagy gonoszkodok egyet. Ez teljesen hangulatfüggõ. A közösségrõl egy bizonyos T. B. véleményét osztom, akit megpróbáltam leitatni és kiszippantva az agyát hozzájutni minden szkilljéhez és tapasztalatához, de ez sajnos nem sikerült Õ valami olyasmit mondott, hogy a világon ugye van sok idióta, de ez az arány a CS-sek közt valamiért sokkal magasabb És ez így van. Ezek az emberek sajnos nagyon meg tudják mérgezni bárki örömét és elkedvetleníteni, ha esetleg elér valami sikert vagy bármi ilyesmi. Sokan leírták már, hogy ilyen a magyar mentalitás…ha valaki elõbbre tart, akkor azt igyekszünk visszarántani, ahelyett, hogy bíztatnánk. Nevetséges egyes „pró” gamerek hozzáállása is, akik lenézik a kocagamereket, holott ha majd elér valamit, akkor csak a kocagamer fog neki tapsolni, mert úgy egyébként a társadalmat nem hinném, hogy meghatná, hogy megnyert egy ligát. A fórumflémrõl meg csak annyit, hogy bármit le lehet írni, ha a mögé oda is áll az illetõ…

Szega

Ha jól tudom nem is olyan rég indítottatok egy gun game mod servert, amire ha nem is minden nap de fel fel járnak tömegesen az emberek . Mik azok az extrák ami miatt életképes?

guMee

Igen, éppen van egy gungame szerverünk és mivel nem volt egy ilyen magyar szerver sem, hát indítottunk mi egyet. Sokunk teljesen rákattantan, mert nagyon lehet funolni, amikor pl. egy szem késsel kell ölnöd egyet és mindenki másnál már valami izmosabb fegyver figyel. Nagyon meglehet szeretni olyan stukkereket is, amiket egyébként sose vennél meg. Kötött fegyverre kihegyezett deathmatch, amit nagyon fel lehet dobni a mani admin által nyújtott fun lehetõségekkel. 

IP ím -195.56.111.187:27065

Szega

Azt hiszem az egész közösség nevében köszönöm a hosszú és kielégítõ válaszokat, kívánsz valamit üzenni ?

guMee

Naná! Köszönöm a lehetõséget és a figyelmet, hogy tovább építhettem a guMee-kultuszt. Valamint csak kész lecke és tanulás után üljetek le játszani, hogy legyen helyem a DM-en!
Csóxi!


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4120
 
1517
 
 
 
kép 3524
 
1654
 
 
kép 4870
 
2344
 
 
 
kép 4480
 
6195
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu